Organikus kozmetikumok
hatékonysága

A BcomBIO formulákat gyógyszerészek készítik szigorú protokoll szerint, amely biztonságos, hatékony termékeket garantál.

A termékek portfólióját a Francia Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott, független ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező laboratórium igazolja, egy dermatológus irányítása alatt. Az összes arcápolási termék garantáltan nagy toleranciájú. Toleranciákat érzékeny bőrre határozták meg dermatológiai és / vagy szemészeti kontroll alatt. A toleranciavizsgálatokat egy klinikai biztonsági teszt kíséri. A klinikai vizsgálat során a termék hosszú ideig történő alkalmazása egy hónapig folyamatosan javítással történik.

A hatóanyagokat szigorúan választják hatékonyságuk tekintetében. A BcomBIO arcápolási termékek hatékonyságának értékelése a fogyasztók körében instrumentális módszerekkel és / vagy felhasználási tesztekkel történik. Minden arcápolási termék légmentes palackokba vagy tubusokba van csomagolva. Ez az innovatív csomagolás levegő visszavezetés nélkül biztosítja az aktív összetevők hatékonyságát a használat során és védi őket az oxidációtól.
Anti-ageing hatékonysága
GLOBAL CARE ANTI-AGEING
Simább bőr*
77%
Hidratált bőr*
91%
Kényelmes bőr*
95%
A bőr kinézetének és állapotának javulása*
96%
Feszesítő htás: +86%**
*22 fő női vásárlói tesztjei alapján, 28nap után, napi kétszeri alkalmazás esetén
**21 fő női vásárló Instrumentális tesztje alapján
Hidratáló hatékonysága
KISUGÁRZÁST JAVÍTÓ HIDRATÁLÓ MASZT

Növelt hidratálás*:
+73% 30perc után
+50% 4 óra után

*instrumentális teszt