Jogi nyilatkozat

Jogilag mérvadó a BcomBio termékeket gyártó Sicobel vállalat eredeti jogi leírása amit a http://www.bcombio.com/legal-notices/ oldalon talál. A Jégkék Kft.-nek forgalmazói kötelezettségei vannak.
A www.bcombio.com és www.bcombio.hu weblap tulajdonosa a Sicobel vállalat:

Laboratoires Sicobel
104 Avenue Frédéric Mistral
38670 Chasse-sur-Rhône
04 78 48 83 76
FRANCIAORSZÁG

SIREN 388 567 406
850 000 eurós tőke
N ° TVA FR 74 388 567 406
A webhely üzemeltetője: OVH

SZERZŐI JOG

A Sicobel vállalat előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül a www.bcombio.com és www.bcombio.hu oldalon található adatok kereskedelmi felhasználása nem lehetséges.

SZELLEMI TULAJDONJOGOK
A www.bcombio.com és www.bcombio.hu weboldal tartalma a szellemi tulajdonra vonatkozó hatályos törvények által védett, amelyet a Sicobel vállalat birtokol. A www.bcombio.com és a www.bcombio.hu weboldalon használt szövegek és szövegrészletek, fényképek és grafikák a Sicobel vállalat előzetes írásbeli hozzájárulása nélküli felhasználása nem lehetséges. Hasonlóképpen tilos bármilyen másolás, reprezentáció, adaptáció, fordítás, és vagy módosítás, részleges vagy teljes más helyre történő áthelyezése, és nyilvánosság előtt való felhasználása.

A Sicobel vállalat emlékeztet arra, hogy az ezen a weblapon megjelenő elemek szabadon megtekinthetők magán, információs vagy oktatási célokra. A kizsákmányolás minden más formája a szerzők jogainak megsértését jelenti.

FOTÓK
A www.bcombio.com és a www.bcombio.hu weblapon található minden fotó és vizuális elem jogilag védett.

WEBOLDAL DESIGN
Design és grafikai tervezés: Art'Info Web Agency (PBW Group)
Webfejlesztés: Shopmasters-Informatika Kft.

GARANCIA NÉLKÜL
A www.bcombio.com és www.bcombio.hu weboldalon feltüntetett információk és szolgáltatások megfelelnek a hatályos jogszabályoknak. Használatuk azonban saját felelősségére történik. A Sicobel vállalat és leányvállalatai és partnerei semmilyen módon nem garantálják a weboldalon közzétett vagy ezen a webhelyen elérhető információk pontosságát, kereskedelmi értékét, minőségét vagy a jogsértés megszegését.

Ezen túlmenően a Sicobel vállalat, leányvállalatai és partnerei nem garantálhatják, hogy a weboldalt elérhetővé tevő szerver védett minden olyan vírustól, amely kárt okozhat, megfertőzné vagy megsemmisítheti az Ön számítógépét, amint elérte ezt a webhelyet, dokumentumot, vagy használja a webhely valamely más funkcióját.

A törvénynek megfelelően a Sicobel vállalat, leányvállalatai és partnerei semmilyen módon nem tehetők felelőssé a weboldal használatából eredő közvetlen vagy közvetett, véletlenszerű vagy következményi károkért. Hasonlóképpen a Sicobel vállalat, leányvállalatai és partnerei semmilyen módon nem tehetők felelőssé a weboldalon található hibák vagy mulasztások okozta közvetlen vagy közvetett károkért a felajánlott szolgáltatások között.

A Sicobel vállalat, leányvállalatai és partnerei bármikor, előzetes értesítés nélkül bármikor módosíthatják, hozzáadhatják vagy törölhetik a felhasználási feltételeket. Ezek a módosítások a weboldalon történő közzétételre vonatkoznak. Ha a változások automatikusan bekövetkeztek, akkor a weboldalról való tanácsadás magában foglalja az elfogadásukat. A Sicobel vállalat fenntartja magának a jogot, hogy bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül és a Sicobel vállalat felelőssége nélkül módosítsa, hozzáadja vagy törölje az oldal tartalmát vagy funkcióit.