Értékeink

Fedezd fel értékeinket a gombok segítségével!

HATÁKONYSÁG
A formulákat a gyógyszerészek szigorú protokoll szerint fejlesztik ki. A hatóanyagokat szigorúan választják hatékonyságuk érdekében.
A BcomBIO arcápolási termékek hatékonyságának értékelése a fogyasztók körében instrumentális módszerekkel és / vagy felhasználási tesztekkel történik. Minden arcápolási termék légmentes palackokba vagy tubusokba van csomagolva, hogy garantálja az aktív összetevők hatékonyságát az egész használat során.
ETIKA
A BcomBIO a kezdetektől fogva elkötelezett a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos megközelítés mellett. Termékeink a Cosmebio által hitelesített ökológiai termékek. A hatóanyagokat környezeti hatásuk szerint szigorúan választják ki. A gyopárt ezért a biológiai sokféleséget megőrző módszerekkel termesztik, a bükkösöket az alacsony ágakból veszik át, hogy elkerüljék a fa fejlődésének megtorpanását, és így tovább.
Arganolajunk egy másik példa, amely tisztességes kereskedelemből származik.
TOLERANCIA
A termékek toleranciáját a Francia Egészségügyi Minisztérium által jóváhagyott független laboratórium igazolja, egy dermatológus irányítása alatt. Az összes arcápolási termék garantáltan nagy toleranciájú. Toleranciájukat érzékeny bőrre határozták meg dermatológiai és / vagy szemészeti kontroll alatt. A toleranciavizsgálatokat egy klinikai biztonsági teszt kíséri.
INNOVÁCIÓ
A BcomBIO az első olyan márka, amely az organikus tisztítóvizet és az alumínium nélküli, minősített szerves dezodorokat fejlesztette ki. A BcomBIO olyan innovatív, csúcstechnológiájú hatóanyagokat tartalmaz, mint a Hibiscus-kivonat botox-szerű hatása, retinolszerű hatású lucerna és a búzából előállított kis molekulatömegű hialuronsav stb.