BcomBIO blog


A ránctalanítással kapcsolatban manapság rengeteg termék közül válogathatnak a vevők, amik között találhatók olyan krémek, szérumok, amik mesterséges anyagokat is tartalmaznak. Ezek az összetevők sokak arcbőrének okozhatnak kellemetlen érzetet, különösen azoknak, akiknek alapvetően érzékenyebb a bőrük. Amennyiben Te is ehhez a táborhoz tartozol, viszont ragaszkodsz ahhoz, hogy visszanyerd fiatalságodat, ajánljuk figyelmedbe természetes ránctalanító krémjeinket!

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább

A boltokban kapható samponok jelentős részében sajnos fellelhetők olyan mesterséges anyagok, amiket nem mindenkinek a haja és fejbőre képes elviselni. Ez komoly irritációt, kellemetlen érzetet válthat ki, sőt, egyeseknél komoly allergiás tünetek is kialakulhatnak. Ebben az esetben érdemes váltani, hiszen így hosszú távon az ember az egészségét kockáztatja. Ha Neked is problémád van a bolti termékekkel, próbáld ki az organikus samponjainkat!

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább

Húzódik, viszket, kipirosodik, kellemetlen érzést kelt. Ezek a száraz bőr tipikus tünetei. Szerencsére lehet javítani a száraz bőr állapotán, de nem mindegy milyen kozmetikai szerekkel teszed ezt. Válaszd a natúrkozmetikumokat, ha szeretnéd megadni a bőrödnek azt az ápolást, amire igazán szüksége van!

Hozzászólás 0 hozzászólás Tovább
Lapozás:
1 2 3