Szappanmentes tusfürdőkkel a bőr puha és hidratált fürdés után is!

2020. Szeptember 21. 9:40

Száraz, érzékeny bőre van, aminek szüksége van hidratálásra? A kellemetlen, viszkető, húzódó érzés elkerüléséhez gondosan meg kell válogatnia hogy milyen kozmetikai termékeket használ, különben a bőre jelezni fog hogy nem tetszik neki amit kap tusolás során.

A hagyományos tusfürdők vagy a szappanok hiába jó illatúak és hívogató a csomagolásuk, gyakran nem tesznek jót a bőrnek, mert szárítják azt. Ha ezt tapasztalja mosakodás után, akkor érdemes a szappanmentes tusfürdőket kipróbálnia.

A szappanmentes tusfürdők nem tartalmaznak szappant, ezt a nevük is jelzi. Ennek köszönhetően fürdés után sem jelentkezik viszkető, húzódó érzés a bőrödön. Egy igazán minőségi termék használatával akár a rendszeres testápoló használatot is elkerülheti.

A BcomBio szappanmentes tusfürdők az Ön kedvenceivé is válhatnak, ha érzékeny, kiszáradásra hajlamos a bőre vagy szeretne tudatosan, bőrkímélő termékeket használni a fürdőszobában. Egy ilyen termék ideális ph értékkel rendelkezik, ami nem változtat a bőr természetes védőrétegén, így annak érzetén sem.

A BcomBio termékek, köztük a szappanmentes tusfürdő is bio termék, ami azt jelenti, hogy az összetétele természetes alapanyagokat tartalmaz, mint amilyen a méz vagy pedig a mandulaolaj, de mentes az adalékoktól, parabénektől. A szappanmentes tusfürdő kíméletesen tisztít, kellemes illattal rendelkezik és nem okoz felesleges gondot a bőrnek.

Érezze a bőrét minden egyes fürdés és szappanmentes tusfürdő használat után selymesen puhának és hidratáltnak! Ismerje meg a BcomBio többi termékét is és adja meg bőrének az a természetes ápolást, amitől szép és üde lesz, hosszú távon! A bio kozmetikumok és testápolók használatát meg fogja hálálni a bőre! Akár már az első használat után érezni fogja, hogy sokkal jobb a saját bőrében lenni!

szappanmentes tusfürdőkről lenne kérdése? Szívesen válaszolunk és adunk további információkat is termék kínálatunkról vagy szolgáltatásainkról, ha felkeresi kollégáinkat a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!