A BcomBIO szíve

fiola "Csak körül kell nézzünk hogy megértsük, hogy a természet milyen sok gazdagság forrása. A növények ereje a bőrön kiszámíthatatlan. A nők ápolása, amely a hatékonyságot és a természetességet ötvözi, a BcomBIO lelke. A Természet által kínált felbecsülhetetlen értékű gazdagság megőrzése érdekében a Laboratoire Sicobel 10 évvel ezelőtt már elkezdte alkalmazni a fenntartható fejlődést. Mindannyian ide tartozunk a Földhöz és növényeihez, ezért elképzelhetetlen hogy ne védjük meg, különösen akkor, ha gondoskodásról és jólétről beszélünk."

A Laboratoire Sicobel több mint 30 éve ápolja a dermatológia szakértelmét.

Több éves kutatás és fejlesztés után 2004-ben a laboratóriumi gyógyszerészek a BcomBIO-t, az első minősített organikus kozmetikumok tartományaként minősítették.

A BcomBio, a Cosmebio * alapító tagja, és 2003-ban részt vett ezen előírások előkészítésében.

Sikerére építve a BcomBIO 2009-ben kifejlesztette a BBcomBIO és a BcomBIO Homme termékeket az organikus kozmetikumok terén, így az egész család igényeit kielégítve.

* Természetes, organikus és biológiai kozmetikumok szakmai egyesülete, amely egyesíti az ágazat összes szereplőjét és közel 400 tagot számlál Franciaországban és külföldön.